maanantai 15. huhtikuuta 2013

Valtaisasta tuulesta viis!


Nyt on kevät! Ononon! Aurinko on lämmin, tuuli on etelästä, taivaalla ei ole pilviä. Aamulla jo himoitsin ylimääräisen kahvikupin juomista pihaportailla, pyjama päällä, mutta aikeeni esti astianpesukone. Siellä oli kaikki keittimestä irtoavat pestävät osat pörisemässä. No ei se mitään, iltapäivälläkin saa kahvia!


Tää oli kyllä jo lauantaina.

Siinä istuin. Asiaan kuuluvat (sisä)töppöset jalassa tietty.

Pihatie.

Kaffetta <3

Narsissitkin ryhtyi kukkimaan. Polkupyörät oottaa polkijaa.

Tuuli oli tietty sellainen, että puskat pöhisi ja tukka meinasi lentää päästä. Hirvitti tuleeko pyörät syliin ja roskikset niskaan. Tai että tipahtaako taivaalta tuulenpyörteessä kottarainen kuppiin. Ei onneksi käynyt mitään. Lämmin oli niin, että t-paita päällä piti olla. Pakko.

Vähän jännitti kesken kahvihörpyn kun vastapäisen naapurin nuori (naisenalku) ryhtyi eilisen tapaan autonpesuhommiin. Tänään hänellä onneksi pysyi pöksyt jalassa, toisin kuin eilen. Skotlantilaiset nuoret eivät ilmeisesti kaikki käytä alushousuja.. Ah, tätä onnea, kun tiedän tämänkin.

Ja autojahan täällä pestään kotipihoilla koko ajan ja aina.

4 kommenttia:

 1. Voisin kuvitella itteni tuohon Natusen paikalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, mä sain heti mielikuvan kun sun piiiitkä vartesi loikoilisi tuossa samaan tapaan, eikä se ollut ihan niin leppoisen näköistä kuin tämä Natusen loikoilu. :D

   Poista
 2. Uutena blogisi lukijana mua kiinnostaa tuo yhteinen kieli? Osaatteko siis skotlantia vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skotlannissa puhutaan englantia, joten sitä osataan kyllä sujuvasti. :)

   Poista