sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kuvallista asuntofiilistelyä


Käytiin eilen katsastamassa asunto uudelleen ja kameran kanssa pyörähdin paikat läpi. Tältä siellä näyttää (ennen kuin on mitään tavaroita vielä missään).

Sateisen auton ikkunan läpi (en todellakaan mennyt sinne myrskyyn kameran kanssa!) rakennuksen pääsivu tornineen:
Meidän ovi, jälleen sateisen ikkunan läpi hätäisesti napattu:Välieteinen ja käytävää, josta haarautuu huoneet joka suuntiin:Ensimmäinen kylpyhuone ja kuvaaja tietysti peilissä:Keittiö on kahdella sivulla ja sieltä pääsee takapihalle:

Takapihaa:Päämakuuhuone, en suite -mallia, eli pääsy toiseen kylpyhuoneeseen (ja kuvaaja tietysti jälleen peilissä). Myös peiliovinen vaatekomero ja toinen komero vastapäätä:
Päämakuuhuoneen lisäksi on kaksi muuta makuuhuonetta (eli treenihuone ja vierashuone) ja olohuone, mikä on kuvassa keskimmäisenä:Ja ei muuta kuin täyttämään nämä tyhjät tilat heti huomenna hirveällä tavaramäärällä. Vierashuone saa ensi alkuun toimia varastohuoneena, jonne tulee norkoamaan ylimääräisinä (koska tilaa ei ole) ainakin kaksi isoa vaatekaappia, iso ruokapöytä, sen kaksi tuolia + penkki, ja pesukone, koska sellainen täällä jo on kun kuuluu varustettuun keittiöön. Myydään pois varmaan kaikki, kun ei ole varastotilaa jossa niitä pitää. Niin ja tietysti tuonne huoneeseen tulee myös auton rengassetti. Yövieraita ei siis ihan heti olla ottamassa vastaan..

Mutta tältä näyttää entinen hevostalli/psykiatrinen sairaala! Eiköhän meidän tuolla kelpaa. Kyllä vaan!

19 kommenttia:

 1. Spämmään nyt jatkuvasti sun blogeja, mutta pakko sanoa että TÄYDELLINEN asunto! Ja voin kuvitella että just teidän tyylinen. :)

  Kissallakin just tilaa temmeltää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jee, vakkarispämmäri :D Kyllä tää on meidän tyylinen tosiaan!

   Ja kissalla pienenee Saksan kämppään verrattuna aika huomattavasti temmellystila (siksi jää noin paljon huonekaluja yli), mutta eiköhän kissa tätäkin tilaa osaa arvostaa ;)

   Poista
 2. Taas tosiaan kelpaa :) Toivottavasti vaan pärjäätte sen ilmaston kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hirveät tulvat ja myrskytuulet, niistäkö puhut? :D Heh, joo. Kyllä me pärjäillään. Varsinkin kohta, kun päästään tuonne täältä keskeltä ei mitään! Toivotaan, ettei ole tulvia matkalla huomenna. Eikä muuttomiestenkään tiellä. Pieniä tulvia on siellä täällä teillä, mutta niitä suurempia ei tarttis meidän reitille!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. :D On siinä tornin kera sellaista henkeä! Mutta ei se ole kokonaan meidän sentään, yksi asunto vaan. ;)

   Poista
 4. Voi kyllä vain näyttää kivalle!

  VastaaPoista
 5. Ompa kaunis asunto ja kaunis talo. Ja kuvien perusteella ihanan toimiva keittiö (jostain syystä kiinnitän aina huomioni keittiöihin, ja se on asunnonvalinnassa aina se ratkaiseva juttu).

  Onnea uuteen kotiin!

  -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiö on yksi suurimpia kriteereitä kyllä! Tämä on hauska kun on huoneen molemmilla puolilla. Yhdessä kokkaaminen on kivaa, kun on toisella toinen puoli käytössä ja toisella toinen. Ei ole ahdasta häärätä!

   Kiitos!

   Poista
 6. Saaks kysyy et paljonko maksatte vuokraa tuosta? Entäs siitä Saksan kämpästä? kiva vaan tietää vertailun vuoks mitä se asuminen noissa maissa maksaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 800 puntaa + muut kulut. Eli euroissa enemmän. Saksassa oli yleisesti halvempaa tuo vuokra-asuminen. En muista tarkkaa vuokraa, 700 euroa jotakin. Siellä oli asuminen huomattavasti halvempaa. Sellaista jättikämppää ei olisi koskaan saanut Suomessa varmaankaan alle tonnin. Toki täälläkin vaikuttaa alueet ja muut vuokran määrään (ja niihin muihin kuluihin mitä sen päälle tulee), ihan niin kuin esimerkiksi Suomessa. Tämä nykyinen asunto on aika arvostetulla alueella.

   Poista
  2. On kyllä aika korkea mutta onhan tuo kartano toisaalta kyllä ihan mahtava, että kyllä sellaisesta maksaakin :)

   Poista
  3. Korkea se minustakin on, varsinkin kun Saksassa meillä oli huomattavasti isompi kämppä huomattavasti halvemmalla. Sain onneksi tätä hintaa kuitenkin alkuperäistä alemmaksi edes jonkin verran! ;)

   Poista
  4. Juu. Saatko tuolla Skotlannissa "kotivaimona" jotain tukia (vai miksi niitä kutsutaan?)..Muistelen että kirjoittelit tuolla saksa-blogissa kuinka hyvä tuo Saksan järjestelmä oli kotona oleville vaimoille :)voi olla että olet kirjoittanut siitä täällä blogissa, mutta kun en ole vielä tätä skotlanti-blogia kerennyt kokonaisuudessaan lukea :)

   Poista
  5. Täällä ei ole samanlaista järjestelmää (eli yhteisverotusta) kuin Saksassa, jolloin oli siis pelkästään fiksua jäädä kotiin, kun mies tienasi enemmän. En ole kirjautunut mihinkään nostaakseni mitään tukia, eli en ole työkkärissä tai muuallakaan kirjoilla. Tarkoitus ei ole siis jäädä täällä täysipäiväisesti kotiin. :) Mutta katsotaan mitä vastaan tulee! ;)

   Poista
  6. Oorait :) Toivottavasti tulee vastaan jotain varteenotettavia töitä

   Poista
 7. Aivan ihanan näköinen talo!:) Olen erityisen kateellinen tuosta lattiasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää on kiva! :) Lattioista ei kyllä kannata tuntea kateutta, tai no, mäkin tunnen kun katson noita kuvia.. :D Ei ne noin kiillä oikeasti! :')

   Poista