keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Eniten odotan..


..että pääsen tapaamaan holiday cottagen pitäjien Harvey -koiran, joka kuulemma käy tervehtimässä asukkaita vähän väliä. Pitää ostaa nakkipaketti, Harvey tykkää.

..että pääsen maahan, jossa voin sanoa huomenet naapurille ja jopa vaihtaa pari sanaa kuulumisia. Vaikka vihaan small talkia, silti! Saas nähdä minkälaiset patoutumat onkaan sisälle tässä vuodessa kerääntynyt ja kuinka paljon innostun höpöttelemään tuntemattomille. Moiset patoutumat tuntuu jo. Voi sitä reppanaa joka ensimmäisenä kysyy ohimennen kuulumisia..

..että pääsen pyörimään ruokakauppoihin, etsimään niitä kaikkia aineksia, mitä on vain päivittäin saatava. Pääsee vertailemaan eri tuotteita, niiden sisältöjä, etsimään juuri niitä oikeita. Ehkä kaikkea ei edes löydy, mutta ei se mitään, se etsiminen on yllättävän hauskaa. Ja mitä kaikkea muuta uutta sitä löytääkään!

..että on mahdollisuus saada aamupalaksi taas kaurapuuroa.

..että pääsee kiertelemään asuntonäytöille, ilman tulkkia! Pääsee taas etsimään juuri sitä asumusta, josta pääsee rakentamaan oman kodin.

..että minäkin voin hoitaa erinäisiä asioita. On mahdollisuus vaikka löytää töitä!

..että pääsen tutustumaan Skotlannin luontoon, etsimään parhaat kävelyreitit, tutkimaan seutua ilman pelkoa, että eksyy. Sillä nyt voi aina kertoa eksyneensä, osaa kertoa mistä on ja ymmärtää neuvot kotiin.

..että pääsen valokuvaamaan taas aivan uudenlaista seutua ja eläimistöä.

..että näkisin hylkeitä!

..että voi käydä elokuvissa, että voi katsoa televisiota ilman että kaikki on dubattuna, että voi internetissä katsoa videoita, kun GEMA ei olekaan niitä kieltänyt.

..ja oiskos siellä niitä tatuointiliikkeitä lähellä.. Voi kyllä, sitäkin odotan!

6 kommenttia:

 1. Mikäs näissä saksalaisissa Haferflockeneissa olikaan vikana :o

  Ps. Kuvia sitten Harveysta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä ei voi heittää mikroon korkeintaan kolmeksi minuutiksi ja saada herkullista puuroa vielä silmät ristissä :D Plus hinta. Meillä menee paljon sitten kun menee.. Nalle -puuro oli sopivan hintaista ja nopeaa. :')

   Poista
 2. Mä NIIN odotan teidän muuttoa! :) Ihanaa päästä lukemaan mitä Skotlanti tuo teille tullessaan. Itselle puhjennut mahdoton muuttokuume, kun olen lukenut juttujasi täältä... mutta mutta, ehkä omalla kohdalla kuitenkin se Suomi on seuraavana listalla :) Zemppiä matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kanssa! :D

   Tsempit lopullisten päätösten tekemiseen!

   Poista
 3. Yks NEUVO (vaikket pyytänyt ;) ruokakauppaan: ainakin Englannissa rahka on juustohyllyssä eikä maitojen ja jogurttien vieressä, mistä sitä pitkään etsin...

  T. se housewife :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Kyllä mä näitä otan mielelläni vastaan kun edessä on vielä kaikkea niin outoa ja uutta, ja ennalta ei voi tämmösiä tietää! ;) Joten kiitosta! :)

   Poista